Spørsmål


Hva er vippeextensions?

Vippeextensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Hårstrå i forskjellige lengder, tykkelse og bøy limes på dine vipper for å gjenskape et naturlig utseende. Vippeextensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve dine øyne.

Gjør det vondt?
Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlingsbenk, under pledd med øynene lukket og avslappende musikk i bakgrunnen. Mange kunder sovner faktisk.

Hvor lang tid tar det å sette på vippeextensions?
Et nytt sett med klassiske vippeextensions tar litt over en time, men et nytt sett med volumvipper tar ca 1,5 time. En refill tar ca 1 time, kommer litt an på hvor mye kunden har mistet.

Hvor lenge varer de?
Det kommer litt an på hvor flink man er til å ta vare på de og hvor fort de vokser. Naturlig vekst syklus av øyevippene er ca 45 til 90 dager. Etterfyll kreves hver 4-5 uke. Erfaringsmessig variere dette basert på daglige aktiviteter og styrken av kundens naturlige vipper

Kan maskara brukes på vippeextensions?

Ja, men kun på klassisk vippeextensions, ikke på volumvipper, da det gjør at vippene bare klumper seg sammen. Det må imidlertid bare være vannbasert maskara. Vannfast mascara eller noen form for oljebasert maskara kan løse opp limet og forkorte levetiden på extensionet og forårsaker at de vil falle av raskere. Invester i maskara som er beregnet for extensions, det er mye bedre for limet, men vil fortsatt anbefale at det bare brukes på tuppene av vippene, ikke på bunnen hvor det meste av limet er. Du må også være veldig forsiktig når du vasker av maskara. Bruk kun oljefri øyesminkefjerner å vaske av maskara, en oljebasert sminkefjerner vil føre til at bindingene i limet svekkes og extensionet faller av raskere.

Hvilken form og lengde på vippeextensions?
Vippeextensions er tilgjengelig i et bredt spekter av lengder og tykkelser. Lengden og tykkelsen på dine naturlige vipper vil være en stor faktor i hvilken lengde og tykkelse som kan brukes. Noen med veldig fine og korte vipper vil ikke være i stand til å oppnå så dramatisk effekt som en som har mye fyldigere og sterkere naturlige vipper.