Vippeextensions

Vippeextensions


KLASSISK

Dette er en teknikk, hvor ett og ett hår limes på av gangen og blir en forlengelse av de allerede eksisterende øyevippene. Disse er enkel å legge og i motsetning til andre falske vipper festes de til dine naturlige vipper. De faller ikke av før dine egne naturlige øyevipper fornyes. Vippene finnes i forskjellige lengder og tykkelser, har en naturlig bøy og passer til alle.


VOLUMVIPPER
Dette er en teknikk der det festes 2 eller flere tynne og fine vipper til din naturlige vipp. Hvor mange man kan ha på en vipp avhenger av lengden og tykkelsen på naturvippen. Denne teknikken er det samme som xD og Russian.


MIX&MATCH
Her er det en blanding av klassiske extensions og volumvipper. Hvor mye som brukes av hver enkelt avhenger av hvor fyldig man vil ha det.


Vippene blir ikke skadet i vann, så man kan gråte, bade og vaske seg som normalt. Unngå vannfast maskara og oljebaserte sminkefjernere, da dette kan gjøre at vippene løsner fortere. De første 24 timene bør man unngå vann eller damp , slik at limet får tørke. Ellers vil vippene lett klebe seg sammen.
Et nytt sett med klassiske tar litt over en time, volum og mix&match tar ca 1,5 time. Det anbefales å ta etterfyll etter 4-5 uker.